Coaching

Waarom leefstijlcoaching?

Wat als je iets aan je leefstijl wilt veranderen, maar je weet niet hoe? Je wilt je beter voelen, meer energie hebben, minder piekeren, gezonder eten, meer bewegen, beter slapen …

Vooruit

Je wilt vooruit, er moet iets anders, maar je weet niet wat en hoe. Wat houdt je tegen?

Bewegen

Door te bewegen ga je je beter voelen, anders over dingen denken. Je komt los van het piekeren en je “cirkeldenken”. Toch lukt het je soms niet op eigen kracht….

Ontspannen

Naast bewegen is ontspanning heel belangrijk! Je kunt niet altijd in de actie-stand staan. Waarom is het zo moeilijk om je hoofd op “stil” te zetten….

Voeding

Door gezond te eten, zorg je goed voor je lijf, maar ook je hoofd heeft hier profijt van. Niet vullen, maar voeden! Hoe kun je dat het beste doen?

Hulp bij de eerste stap

Voor sommige gewoontes en eigenschappen heb je zelf een blinde vlek, waardoor het je niet lukt om blijvende veranderingen door te voeren. Soms ontbreekt de juiste kennis om je kijk op zaken te veranderen. Door er met iemand over te praten, kan het je ineens duidelijk worden. Er word je een spiegel voorgehouden, zodat je ziet wat je eigenlijk doet (of juist niet doet).

Door de gesprekken en oefeningen word je je bewust van je leefgewoontes, ingesleten patronen en leer je hoe je weer zelf verantwoordelijkheid kan nemen voor je eigen gezondheid. Het bereiken van een gezond voedingspatroon en een betere werk-­privé balans is hiervoor het uitgangspunt. Dit kan door middel van persoonlijke coaching of in groepsverband (in geval van Stoppen met roken-Rookvrij en Fitter).

Graag wil ik je bij deze bewustwording helpen, je spiegel zijn. Samen gaan we op zoek naar de gewenste richting en gaan we de strijd aan met de oude, belemmerende overtuigingen.  

Neem contact met mij op voor een eerste gratis kennismaking. Dit gesprek doe ik bij voorkeur wandelend/in de buitenlucht.


Een coach kan je helpen
in het proces,
maar uiteindelijk moet je
het wel zelf doen!

Je moet het wel zelf doen!

Bedrijfsgegevens
Gerda Hinke Leefstijl- en vitaliteitscoach
Leefstijlcoaching IJsselstein
KVK Nummer 77626095
Lid BLCN
geaccrediteerd door het kwaliteitsregister KABIZ

Persoonlijk
Meer over mij

Contactgegevens
Gerda Hinke
GerdaHinkeLVC@outlook.com
+31 6 5890 1918
Blokhoeve 2b, Nieuwegein (SportCity, 2e verdieping)