Stoppen met roken-Rookvrij en Fitter


Wil jij stoppen met roken?

Doe ook mee!

Geweldig dat je overweegt te stoppen met roken! Met begeleiding van een stoppen met roken coach is de kans veel groter dat je voor altijd rookvrij blijft. 

Doe mee met “Rookvrij en Fitter”!

De woorden zeggen het al: Stoppen met roken gecombineerd met fitter worden! Beweging en een gezonde leefstijl maken een groot deel uit van dit programma.

Rookvrij

Stoppen met roken, eventueel met behulp van nicotine vervangende middelen.

Nieuwe gewoontes

Waarvan krijg je energie en
wat kost je energie? Ga op zoek naar alternatieven en nieuwe gewoontes.

Fresh air walks

Samen de frisse lucht in! Bewegen en ervaringen uitwisselen.

Stoppen met roken onder begeleiding van een stoppen met roken coach is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Daarnaast vergoeden de meeste zorgverzekeraars het erkende stoppen-met-roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen.

Hoe werkt het

In groepsverband: Er zijn 6 bijeenkomsten van 1 uur (2x in de week, dus 3 weken “vol gas”). Daarnaast kun je deelnemen aan de Fresh Air walks (wel aan te raden!)
Liever individueel? Dan zijn er 3 contactmomenten van een uur.

Dit programma wordt honderd procent vergoed door de meeste zorgverzekeraars, net zoals eventuele nicotine vervangende middelen.  Rookvrij en Fitter is ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuis CWZ.

Naar buiten

Rookvrij en Fitter is een uniek stoppen-met-roken programma dat jou niet alleen helpt bij stoppen met roken maar ook nog eens fitter maakt. Je hebt minder last van ontwenningsverschijnselen. Je komt minder aan en wordt ook fitter.

Tijdens de Fresh Air Walks gaan we samen naar buiten om in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk. Door lichamelijke beweging komt er beweging in je systeem, kun je oude gewoontes omzetten in nieuwe. Ook worden bepaalde gelukshormonen aangemaakt!

Met de Fresh Air Walks, gaan we 1 keer per week met z’n allen naar buiten. Ook na de
3 weken stoppen met roken begeleiding kun je hier aan deel blijven nemen.

Heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Bel mij op 06-5890 1918 of stuur een appje. Mailen kan uiteraard ook via GerdaHinkeLVC@outlook.com

Voor bedrijven

Per 1 januari 2022 geldt een verbod op rookruimtes in bedrijven. Rokers moeten voortaan allemaal naar buiten. Ook de mensen met een e-sigaret. Een mooi moment om met je medewerkers in gesprek te gaan over stoppen met roken en je bedrijf rookvrij te maken. Ook wanneer je medewerkers nu thuiswerken is het een mooi moment om stoppen-met-roken ondersteuning aan te bieden.
Rookvrij en Fitter kan zowel individueel als in groepen. Het organiseren van een ‘stop challenge’ met het hele team, meedenken over het rookvrij-beleid, posters en nieuwsbrieven helemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Persoonlijke aandacht en begrip zijn belangrijk bij stoppen met roken. Stoppen met roken onder begeleiding van een stop-coach is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Met het programma Rookvrij en Fitter kan dat ook nog eens GRATIS. De meeste zorgverzekeraars vergoeden namelijk het erkende stoppen-met-roken programma zonder dat je eigen risico hoeft te betalen. Bied medewerkers de mogelijkheid om onder werktijd het Rookvrij en Fitter programma te volgen.

links:

https://rookvrijenfitter.nl/blog/
https://blogweb.be/gezondheid/stoppen-met-roken-6-tips-om-vol-te-houden/

Als blijkt dat je op de verkeerde weg zit,

is het nooit te laat om om te keren

JAGER

Bedrijfsgegevens
Gerda Hinke Leefstijl- en vitaliteitscoach
Leefstijlcoaching IJsselstein
KVK Nummer 77626095
Lid BLCN
geaccrediteerd door het kwaliteitsregister KABIZ

Persoonlijk
Meer over mij

Contactgegevens
Gerda Hinke
GerdaHinkeLVC@outlook.com
+31 6 5890 1918
Blokhoeve 2b, Nieuwegein (SportCity, 2e verdieping)