Samen wandelen-Fresh AIR walks

Kom in beweging!


Je stress neemt af,
je weerstand neemt toe

Door te bewegen komen er in je lichaam allerlei processen op gang. Je immuunsysteem kan beter zijn werk doen, eventuele angstgevoelens nemen af. Je kunt ook beter weerstand bieden tegen ongewenste patronen/verslavingen.

Bewegen

Kom in beweging! We gaan samen op pad en routes zoeken die voor jou prettig zijn om te lopen.

Samen

Door samen in beweging te komen, heb je naast lichaamsbeweging ook gezelschap. Wie weet een wandel-(of koffie)maatje voor andere dagen!

Gezondheid

Als je je lekkerder in je vel zit, ga je vaak vanzelf beter voor jezelf zorgen. Als jij het niet doet, wie doet het dan?

Samen wandelen

We gaan lekker naar buiten, bewegen in de frisse lucht! Je houdt je conditie op peil, slaapt ’s nachts beter en je humeur verbetert. De Fresh Air walks doe ik het liefst overdag, met daglicht. Dan pikken we ook nog wat vitamine D op!

De wandelingen verschillen iedere keer van lengte en duur, afhankelijk van de samenstelling van de groep. Tijdens het wandelen kun je wat kletsen of juist een goed gesprek voeren, mogelijk doen we wat oefeningen. De wandelingen zijn in Nieuwegein en IJsselstein, wie weet zoeken we ook de omliggende gemeenten op.

Wil je meedoen? Neem contact met mij op! Stuur een e-mail naar GerdaHinkeLVC@outlook.com of bel/app naar 06 5980 1918. Leuk je te ontmoeten!

Toch liever alleen op pad

Je kunt ook de “Ommetje” app gebruiken. Ommetje motiveert om dagelijks een wandeling te maken. De app is ontwikkeld samen met hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Hij vertelt je na elk Ommetje een hersenweetje. Met vrienden, familie of collega’s kan je ook je eigen wandel competitie starten. Hierdoor kan je op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op dezelfde locatie hoeft te zijn.

Door te bewegen verteer je niet alleen je voedsel,
maar ook je gedachten

JAGER

Bedrijfsgegevens
Gerda Hinke Leefstijl- en vitaliteitscoach
Leefstijlcoaching IJsselstein
KVK Nummer 77626095
Lid BLCN
geaccrediteerd door het kwaliteitsregister KABIZ

Persoonlijk
Meer over mij

Contactgegevens
Gerda Hinke
GerdaHinkeLVC@outlook.com
+31 6 5890 1918
Blokhoeve 2b, Nieuwegein (SportCity, 2e verdieping)