Goede daad coaching

Verbeter de wereld
als jij lekkerder in je vel zit

Als jij je goed voelt, ben je sneller bereid om iets te doen voor een ander. Ik geef jou een gratis coachsessie (mijn goede daad), als tegenprestatie doe jij een goede daad voor iemand anders. Als die persoon dat ook weer iets doet voor een ander…. Komt er hopelijk een kettingreactie op gang, waardoor er een betere wereld ontstaat!

Spiegel

Je leefstijl: wat je doet, denkt, eet, hoe je beweegt, is heel belangrijk voor hoe je je voelt. Door je een spiegel voor te houden, word jij je bewuster van wat je (niet) doet. Waar je wenst kun je veranderingen door gaan voeren. Samen werken we aan je leefstijl en vitaliteit.

Bewegen

Door te bewegen gaan veel processen in je lichaam beter verlopen. Zowel in je lichaam als in je hoofd. We gaan samen op pad en oefeningen zoeken die voor jou werken.

Gezonde voeding

Als je je lekkerder in je vel wilt voelen, kan voeding heel veel voor je doen. Samen gaan we kijken wat je aan je voedingspatroon kunt en wilt veranderen.

Goede daad coaching (of Pay it forward)

Pay it forward, komt van de film “Pay it forward”. Om een betere wereld te creëren, doet iedereen een goede daad voor een ander. Die ander ook weer voor een aantal personen. Zo verspreid het zich als een olievlek. Mensen kijken meer naar elkaar om en helpen elkaar. Ik wil hier graag mijn steentje aan bijdragen, in de vorm van goede daad coaching.

Heb jij behoefte aan coaching op het gebied van je leefstijl, maar zit je financieel niet heel ruim? Ben je druk met zorgen voor anderen, zoals mantelzorg of vrijwilligerswerk? Vergeet je jezelf in het geheel? ? Dan heb ik mogelijk een oplossing voor je.

Graag wil ik mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden, daar past dit pay it forward principe prachtig bij. Daarom stel ik per maand een aantal coachsessies op pay it forward basis beschikbaar. Een coachgesprek dat bedoeld is om je gedachten te ordenen en beter zicht te krijgen op je volgende stap naar een fijner leven.

Doordat jij beter in je vel zit, kun je ook weer beter voor anderen zorgen en klaar staan. In plaats van dat je mij betaalt, doe jij een goede daad voor iemand anders. Wanneer en hoe je dat doet is helemaal aan jou!

Wie ken je beter – jezelf of de anderen?

JAGER

Bedrijfsgegevens
Gerda Hinke Leefstijl- en vitaliteitscoach
Leefstijlcoaching IJsselstein
KVK Nummer 77626095
Lid BLCN
geaccrediteerd door het kwaliteitsregister KABIZ

Persoonlijk
Meer over mij

Contactgegevens
Gerda Hinke
GerdaHinkeLVC@outlook.com
+31 6 5890 1918
Blokhoeve 2b, Nieuwegein (SportCity, 2e verdieping)