Over mij

Ik ben Gerda Hinke, leefstijl- en vitaliteitscoach. Samen met mijn vriend en onze twee puberzoons woon ik ruim 20 jaar in IJsselstein.

De afgelopen jaren ben ik vaak een luisterend oor geweest voor diverse mensen en heb ik kunnen helpen bij het nemen van hun beslissingen. Zowel in de privésfeer, op mijn werk als bij het vrijwilligerswerk. Door de diversiteit aan banen die ik heb gehad (van verkoopster in een juwelierszaak waarbij ik in de hoofden van de klant probeerde te kruipen om het ideale sieraad te vinden, tot wijkteamcoördinator bij een woningbouwvereniging waarbij ik in de contacten met de klanten, collega’s en leidinggevenden iedereen wilde “aanvoelen”) heb ik veel verschillende mensen ontmoet en probeerde steeds de optimale manier van omgang en aanspreken te vinden. Daarnaast heb ik me vanuit interesse verdiept in voeding (ja, ook diverse diëten), gezondheid, alternatieve geneeswijzen en (kinder)psychologie.

Al zolang als ik weet heb ik mensen geholpen, naar ze geluisterd, anderen voorop gesteld. Soms ten koste van mezelf. Mede daardoor ben ik een coachopleiding gaan volgen. Zodat ik tools zou krijgen om in verbinding te staan met de ander (zonder mezelf teveel te verliezen), maar ook juist met mijzelf.

Ik geloof in de holistische aanpak, niet symptoom bestrijden, maar juist de oorzaak/kern aanpakken. De kreet van Mark academy “van pillen naar preventie” sprak mij dus ook erg aan. Tijdens de post-HBO opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach merkte ik dat echt alles met elkaar samenhangt. Niet alleen lichaam en geest, ook voeding, beweging, gedachten en emoties helpen bij het herstel en als medicijn.

Leefstijlcoaching bevat zoveel verschillende onderdelen, dat ik mijn gereedschapskist steeds weer aan het aanvullen ben, onder andere: diverse coachmethodes, ademhaling, slaap, voeding, stressvermindering, NLP, Stoppen met Roken.

Graag maak ik kennis met je!

Alles waar je ogen van gaan sprankelen,
moet je doen!

De geluksvogel

Bedrijfsgegevens
Gerda Hinke Leefstijl- en vitaliteitscoach
Leefstijlcoaching IJsselstein
KVK Nummer 77626095
Lid BLCN
geaccrediteerd door het kwaliteitsregister KABIZ

Persoonlijk
Meer over mij

Contactgegevens
Gerda Hinke
GerdaHinkeLVC@outlook.com
+31 6 5890 1918
Blokhoeve 2b, Nieuwegein (SportCity, 2e verdieping)